8 Şubat 2016 Pazartesi

SAC HISTORICAL YAYINDA

"Okumak bir başka dünyada gezinmektir. Okuduğun her kelime, bir adım gibi seni alır ve bilmediğin yeni dünyalara ve hayatlara taşır. Sahip olduğun kelimeler kadar zengin düşünebilirsin. Yazmıyorsan okudukların askıdadır. Düşüncelerin de sadece senin gizinde. Yazıyorsan kendinle empati de kurabilirsin. Aynaya bakmak gibi  değildir okumak; insanın kendi içine bakabilmesidir. Yazdıklarını paylaşıyorsan zamana meydan okuyorsundur."


Değerli arkadaşlar SAC HISTORICAL blogumuz   hayırlı olsun. Güzel katkılarınızı bekliyorum. İlk olarak tatilde okuduğunuz kitapların eleştirisi ile başlamak istedim. Lütfen okuduğunuz kitabın kısa bir eleştirisini öncelikle kitabın ve yazarının ön tanıtımını yaparak (mümkünse kitabın ön kapak fotoğrafını ekleyin) düşünce yazılarınızı fotoğraf ve videolarla zenginleştirerek bu platforma ekleyin.

Böylece birçok insan bu blogdan sizlerin güzel düşüncelerinize ulaşma şansı yakalayacaktır. Bu çalışmanın asıl amacı birbirimizin deneyimlerini paylaşmak ve kişisel yeteneklerimizi daha da zenginleştirmektir. Diğer yandan bu çalışma size de kişisel blogunuzu oluşturmak için bir basamak olacaktır.
Şimdiden çalışmalarınızı yürekten kutluyor, başarılar diliyorum.
Sevgiler.



                                                                                                              Mehmet Sait EMİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder